Коли заходить мова про особистий транспорт, водії вважають, що до автомобіля необхідно ставитися з особливим трепетом і любов'ю. Тому кожна людина здатна зробити все, щоб його машина перетворилася в досконалу і неповторну річ. І тюнінг авто є одним з різноманітних способів зробити це. Якщо ви мрієте про те, щоб автомобіль став незвичайним і унікальним, потрібно подумати про номера, що світяться. Якщо ви ще не чули про таке нововведення, пропонуємо прочитати інформацію нижче. Впевнені, що вам таке неодмінно сподобається.


Сяючі номера - оригінальний тюнінг авто


Деякі водії стикаються з такою проблемою, коли номерний знак погано видно. Існують певні вимоги до установки номера. Згідно з ними патрульний повинен добре бачити реєстраційний знак навіть в темряві на відстані не менше 20 метрів, якщо на нього падає промінь світла звичайного штатного транспортного ліхтаря. Є такі, які оснащують номера світлодіодними лампочками, але робити так не варто. Це є незаконним і може стати причиною отримання штрафу.


Якщо ви переживаєте, що реєстраційний знак на вашому автомобілі погано видно в темний час доби, можна використовувати фарбування спеціальною фарбою, яка світиться. Вона створена для роботи з металом і відрізняється світлонакопичувальним ефектом. На відміну від властивостей відображення світла, які вважаються незаконними, ви не порушите ніякі вимоги і правила. А номер буде добре видно в темряві. Для отримання позитивного результату, фарба повинна наноситися разом з затверджувачем.


Чому варто нанести на номерний знак фарбу, що світиться? Тут можна виділити кілька причин:


  • Це красиво - такий тюнінг автомобіля вважається поки що не сильно популярним, тому ваша машина точно буде виглядати досить унікально і цікаво, виділяючись на дорозі;
  • Це підвищує безпеку - так як інші учасники дорожнього руху будуть краще бачити ваш транспортний засіб, можливість потрапити в аварію значно зменшується;
  • Це зручно - ваш номер буде завжди добре помітний навіть в непроглядній пітьмі.

Якщо ви хочете якось змінити свій автомобіль, але поки ще не готові до кардинальних змін, варто задуматися саме про такий варіант.


Сяючі номера - фарбуємо без проблем


Сяючі реєстраційні знаки на автомобіль замовляють багато водіїв з величезним задоволенням. Якщо ви теж бажаєте бути стильним і модним, такий тюнінг стане відмінною ідеєю. Як саме класичний номер раптом перетворюється в такий, який буде в темряві світитися? Тут не використовується ніякого чаклунства, а просто береться спеціальна фарба для металевих виробів зі світлонакопичувальними властивостями. Як тільки згущаються сутінки, поверхня з фарбою починає світитися, віддаючи весь той світ, який вона збирала протягом усього дня.


Необхідно відразу ж зазначити один важливий момент - вартість подібної фарби зовсім невисока. Тому подібний тюнінг точно не влетить вам у копієчку, але стане чудовою альтернативою більш дорогим роботам. Використання подібної фарби не вимагає від вас будь-яких додаткових навичок. Як тільки на металеву поверхню вона наноситься, то практично відразу висихає. Вже через 2 години ви зможете прикрутити номера назад і не переживати за те, що що-небудь зітреться.


Якщо ви любите свій автомобіль і хочете зробити його ще більш незвичним, рекомендуємо задуматися про фарбування номерів фарбою, яка світиться. Подібний тюнінг підійде всім, без винятку. А зовнішній вигляд машини ще довго буде радувати своїм стильним дизайном.